Lieke van Lexmond boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lieke van Lexmond

Lieke van Lexmond is van jongs af aan bekend met het showbizzvak. Vanaf haar vijfde speelde ze in een commercial van Royco soep en deed ze al veel modellenwerk. Verschillende commercials volgden voor o.a. Melkunie, Aviko, Bristol, Campina, Kwikfit, Het Land van Ooit en Calvé. Haar rol als Eva Prins in de soapserie ‘Goudkust’ betekende haar grote doorbraak bij het Nederlandse publiek.

Sinds 2003 is Lieke van Lexmond te zien als Charlie in het populaire ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarnaast speelde ze gastrollen in de BNN serie ‘Costa!’, de politieserie ‘Spangen’, de komedieserie ‘Kees & Co’,  het kinderprogramma ‘Klokhuis’ en in de succesvolle Nederlandse film ‘Volle Maan’.
 
Naast haar acteerwerkzaamheden presenteerde Lieke van Lexmond in 2003 haar eigen kinderprogramma ‘Kids for Animals TV’. Dat ze ook nog eens over goede zangkwaliteiten beschikt, is wel gebleken toen ze in het theater de sterren van de hemel zong tijdens de ‘Costa! In Concert theatertour’.
In 2004 verleende Lieke haar stem aan de bioscoopfilm ‘Garfield – The Movie’.
 
In 2005 is Lieke van Lexmond de trotse winnares van de ‘Oké Trofee’. Verschillende bekende Nederlanders zetten zich in voor een goed doel en het publiek wees door middel van een internetpoll de winnaar aan. Lieke won en mocht hierdoor een geldprijs voor haar goede doel in ontvangst nemen.
 
Begin 2006 ontving Lieke van Lexmond tijdens de uitreiking van de Populariteits Awards een award voor ‘Populairste soapster van het jaar 2005’ in de categorie ‘Soap en Film’. Door de lezers van de Hitkrant is ze ook nog uitgeroepen tot ‘Populairste Actrice Binnenland’. Daarnaast deed Lieke in het voorjaar van 2006 onder begeleiding van Remco Bastiaansen mee aan het succesvolle RTL 4 programma ‘Dancing With The Stars’ en bleek zij een geweldige danseres te zijn. Ook nam ze dit jaar samen met rapper Ali B. het nummer ‘Je bent Gewaarschuwd’ op wat op het album ‘Petje Af’ van Ali B. kwam te staan. Bovendien was Lieke in de zomer van 2006 te horen als gast DJ op RTL FM.
 
In december 2007 verscheen Lieke van Lexmond in de kerstedititie van Playboy. Vanwege groot succes mocht zij voor het oktober nummer van Playboy in 2008 een tweede fotoreportage maken. Speciaal voor deze editie is Lieke afgereisd naar de Seychellen. Verder bracht ze in april 2008 voor een reclame voor het internetbedrijf Argeweb het nummer ‘Alles Altijd’ uit, dat geschreven is door Tjeerd Oosterhuis. Vanwege alle positieve feedback die dit opleverde, is al snel besloten om dit nummer als single uit te brengen. Ook was Lieke in de zomer van 2008 één van de presentatrices van het RTL 4 programma ‘Nederland Vertrekt’. Bovendien was ze samen met Yolanthe Cabau van Kasbergen te zien in een tv-commercial voor Holland Casino en was zij één van de sterren in het populaire programma ‘Ranking the Stars’, dat gepresenteerd werd door Paul de Leeuw. Lieke sleepte zelfs de ‘Fun Fearless Female Award 2008’ in de wacht. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest stoere en leukste bekende vrouw van Nederland.

Momenteel is Lieke van Lexmond regelmatig te zien als een van de presentatrices in het dagelijkse ‘RTL Boulevard’. Daarnaast was Lieke in het voorjaar van 2009 te zien als presentatrice van ‘Dancing With The Stars’ op RTL4. Samen met Beau van Erven Dorens presenteerde zij het derde seizoen van dit populaire dansprogramma.
In de zomer van 2009 was Lieke een van de presentatoren van het zomerprogramma 'Ik Kom Bij Je Eten'.

In het najaar van 2009 won Lieke de Televizier Talent Award tijdens het Televizierring Gala. Ook won zij de Beau Monde Style Award tijdens de Beau Monde Awards.

Ook in 2010 was Lieke van Lexmond weer te zien als een van de presentatoren van 'Ik Kom Bij Je Eten' .

In het voorjaar van 2011 was Lieke naast Froukje de Both te zien zijn als presentatrice van de 'TV Makelaar'. Daarnaast had Lieke nog twee andere presentatieklussen, zo heeft ze het nieuwe dansprogramma van RTL 5, 'The Ultimate Dance Battle' gepresenteerd en nam voor X Factor 2011 de presentie op voor de Backstage Show en voor de Insidershow. 

Uiteraard kunnen we ook nog altijd genieten van Lieke die als Charlie Fischer in de populaire soap 'Goede Tijden, Slechte Tijden' te zien is, dat in het najaar van 2010 20 jaar bestond.

Verder is Lieke’s stem is regelmatig te horen in verschillende radio- en tv commercials. Zo verleende zij in 2009 haar stem aan de 3D- animatiefilm ‘Monsters vs. Aliens’, waar zij de hoofdrol voor haar rekening nam.
Daarnaast is ze eind juni 2011 te horen in de animatiefilm 'Cars 2'. 

Lieke van Lexmond boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lieke van Lexmond zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lieke van Lexmond wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lieke van Lexmond. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lieke van Lexmond te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.