Linde Wester boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Linde Wester

Linde Wester is een veelzijdig acrobate, gespecialiseerd in het German Wheel, Tissu, Aerial Ring en partner acrobatiek in de lucht.

Linde groeide op met sport, muziek en theater. Toen ze 6 jaar was, heeft haar moeder een podium in haar kamer gebouwd, waar ze bijna elke dag optrad. Toen ze 11 was, ontdekte ze het Rhönrad (German Wheel). Na twee jaar hard trainen, won ze voor de eerste keer de Nederlandse kampioenschappen in haar categorie.  Vanaf 2004, trainde ze in Leverkusen (Duitsland), waar ze les kreeg van onder andere toenmalige Wereldkampioen Achus Emeis. In 2005, won ze een zilveren en bronzen medaille op de wereldkampioenschappen in Aken, Duitsland. 

Dankzij deze prestaties, werd ze op haar 16e gevraagd voor haar eerste professionele optreden. Dit was tijdens de opening van de concerten van Frans Bauer in Ahoy Rotterdam. Vanaf dat moment had ze de smaak te pakken. Ze combineerde internationale optredens met het examenjaar van de middelbare school en haar trainingsschema voor wedstrijden. Dat moest wel bijna misgaan. Een week voor de wereldkampioenschappen in Salzburg 2007, brak ze haar been tijdens de opnames voor ‘Goede morgen Nederland’ op de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierdoor realiseerde ze zich dat zee en keuze moest maken. Ze koos voor de showwereld en startte haar acrobatiek opleiding bij Corpus Acrobatic Theatre in Amsterdam.  Daar specialiseerde ze zichzelf in luchtacrobatiek.

Naast optredens op evenementen, galashows en festivals, heeft linde meegewerkt aan uiteenlopende projecten, waaronder een tournee met een traditioneel circus in een echte circustent, improvisatie theater in themaparken, een dansproductie tijdens voetbalwedstrijden en flash mob shows op de luchthaven Schiphol.
Recentelijk heeft Linde Wester succesvol auditie gedaan bij Cirque du Soleil, waar ze nu geregistreerd staat voor toekomstige producties

Referenties:
Linde Wester heeft onder andere opgetreden voor Phantasialand, de Efteling, MSC Cruiselines, het Magic Circus, de Nederlandse ambassade in Brazilie, Frans Bauer, BMW, Real Zaragoza, Asics Sportswear, IPL Indian cricket league, Schiphol, dansgezelschap Massive Movement en het Jetix Sinterklaasfeest.

Linde Wester boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Linde Wester zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Linde Wester wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Linde Wester. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Linde Wester te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.