Lindo Duvall boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.450,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio Veronica / Top 40 / 100 en Dance Classics

Biografie Lindo Duvall

Lindo werd in 1973 geboren in de stad van Bosche Bollen en carnaval: ’s-Hertogenbosch. Terwijl hij het gymnasium trachtte af te ronden kwam al snel zijn andere talent naar boven: presenteren!

Lindo Duvall is al jarenlang een vertrouwde stem op de Nederlandse radio. Zijn passie voor muziek en dj-en begint al op jonge leeftijd als hij aan 2 schoolvrienden vraagt of hij op een feestje ‘ook eens een plaatje mag draaien’. A DJ is born! Met zijn eigen drive-in show komt hij op elke plek in Nederland en België en sinds 1998 is hij ook op de radio te horen. Lindo werkte de afgelopen jaren o.a. bij Radio 538, Radio Veronica en Decibel. Lindo is nu iedere zaterdag- en zondagochtend te horen op Radio 10!

Lindo Duvall Boeken

Lindo hoor je iedere zaterdag en zondag van 08.00 tot 12.00 uur op Radio 10! Hij is daarom ook regelmatig te gast op Dance Classics Party’s waarbij hij dan ook de sterren van de hemel draait en iedereen op de dansvloer krijgt.

Lindo Duvall is daarom een allround entertainer met meer dan 15 jaar ervaring, waarbij het publiek altijd voor hem centraal staat.

Lindo Duvall boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lindo Duvall zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lindo Duvall wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lindo Duvall. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lindo Duvall te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.