Live on Tour boeken?

  • Tijdsduur: 4 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 3.150,- excl. BTW

Biografie Live on Tour

“Live On Tour” is een waan-zin-nig concept. Een band … en toch geen band.

Het Live On Tour concept is inmiddels aan het uitgroeien tot een fenomeen in Nederland. Er is geen vast programma, er is geen setlijst. Wat u wél krijgt, zijn vier fantastische ervaren muzikanten in een showdecor-muzikanten die niet vóór maar samen met uw publiek spelen.

Live on Tour ! Zo werkt het:

Midden in de zaal(indien mogelijk) komt 1 toetsenvirtuoos (pianist/zanger/entertainer), een drummer/zanger,  een saxofonist en eventueel een DJ(op aanvraag). Uw gasten schrijven op een briefje welk nummer ze willen horen en de muzikanten spelen het. Van Jannes tot AC/DC en van U2 tot Doe Maar. Er is veel interactie met het publiek. Het speelplezier druipt van het podium af en sleept het publiek mee. Sterker, als ze willen, mogen uw gasten meespelen, meezingen, meedansen, meegenieten van het licht van de spotlights...Het publiek in het middelpunt!

“Als mensen zelf onderdeel zijn van een show, zie je ze genieten… én groeien.”

Ladies and gentlemen, here is … Gerry!

Iedere amateurmuzikant droomt ervan om zelf met een fantastische live band op het podium te staan. “Live On Tour” maakt deze droom waar. Het maakt niet uit hoe goed iemand is (of denkt dat hij is) of welk instrument hij of zij bespeelt … gewoon het verzoeknummer aanvragen en de band speelt het. Met de “nieuwe artiest”. Live on stage. Succes verzekerd. “Bij ons is Piet gewoon Piet van de administratie. Die kerel stond me daar toch een partij te zingen op het podium. Geweldig. Iedereen zat met open mond te kijken!

Superflexibel concept

“Live On Tour” is overal inzetbaar. In een feestzaal, in een feesttent, op een bedrijfsfeest, tijdens een evenement.  “Live On Tour” kan putten uit een grote poule vaste muzikanten, dus het is altijd mogelijk om te zorgen voor de juiste samenstelling voor uw specifieke evenement. En dus voor precies de goede snaar voor een geweldige feeststemming.

Live On Tour XXL

De vaste kern van een “Live On Tour”-optreden bestaat uit vier muzikanten. Het concept is uit te breiden tot XXL o.a. met een zangeres, violist en een swingende percussionist voor bijvoorbeeld zomerfeesten of grote manifestaties. Ook gaat er een DJ mee. Deze kan inspelen op actuele hits maar ook op de muzikanten. Alles loopt naadloos in elkaar over. U krijgt een all-in feestprogramma. Inclusief voldoende geluid en licht en eventueel zelfs lasershow, confettikanon, schuim, rook, etc.

Live on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Live on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Live on Tour wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Live on Tour. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Live on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.