Liz Richards boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Liz Richards

Liz’ Richards verrast als rasechter Amsterdammer, de first lady of travestie, haar publiek altijd. Charmant, vol met humor, en met een show welke voor iedereen herkenbaar is. De leukste songs om mee te zingen en altijd met een glimlach. Liz’ Richards is een prachtige invulling in alle programma’s. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest waar Liz’ de gastvrouw moet zijn om daarna nog een optreden te doen, of een kermistent waar het publiek moet gaan meezingen.  Het maakt Liz’ niets uit. Eerlijk en gezellig maar vooral ook zeer stijlvol.

In het begin van de jaren ’80 begon de carrière van Liz. Eerst bij het Amsterdamse Madame Arthur en daarna op de internationale podia in  Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Met haar live gezongen nummers en verbluffende playback parodieën stond Liz op alle grote gala’s.  De Duitse carnaval, Kerstfeesten en Nieuwjaarsfeesten waren zogezegd “gesneden koek” voor Liz. Avond na avond trad Liz op.

In 1998 begon zij met haar eigen travestiegroep “la Vie en rose”. Deze groep maakte met een sneltreinvaart naam in het internationale travestiecircuit. Dat travestie beslist niet vulgair hoeft te zijn bewijst Liz iedere keer weer. Het publiek reageert altijd verrassend positief.

Tegenwoordig richt Liz zich naast haar werk in de shows ook weer op het solowerk in Nederland. Zoals gezegd, bijzonder geschikt voor alle evenement is Liz een betaalbare en zeer aangename verrassing, telkens weer.
Een solo optreden van Liz duurt circa 35 minuten. Liz brengt een monitor- of A-set mee.

Liz Richards boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Liz Richards zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Liz Richards wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Liz Richards. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Liz Richards te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.