Loco Loco Discoshow boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Besloten optredens € 3300,-

Biografie Loco Loco Discoshow

De Loco Loco Discoshow is al jaren een begrip in het feestcircuit. Op Festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase.

Deze DJ's gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een DJ met korfbalbekers en bladblazers? De Loco's schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Disco, New Wave, Rock en onvervalste Meezingers, maar ook vette Partyknallers en Dansplaten van de 90's tot nu. Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde  'Sambaballen Wedstrijd'  en de 'Vlaggenzwaai Competitie'.

Het publiek kan hiermee schitterende sportprijzen winnen of zo'n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk! Deze mannen  zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom,  alles Loco?

Loco Loco Discoshow boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Loco Loco Discoshow zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Loco Loco Discoshow wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Loco Loco Discoshow. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Loco Loco Discoshow te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.