Lodewijk Hoekstra boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lodewijk Hoekstra

Je kent me wellicht als tuinman/presentator van het populaire tv-programma ‘Eigen Huis & Tuin’. Dit programma heeft al jaren een kijkdichtheid van ca. 1 Lodewijk Hoekstramiljoen kijkers per week. We trekken wekelijks met de hele crew het land door, komen op fantastische plekjes in Nederland en ontmoeten de leukste mensen.

De projecten zijn zeer afwisselend en spreken veel mensen aan. Voor mij een heerlijke groene ‘werkplek’ waar ik mensen blij mee kan maken! Maar ook voor bedrijven en instellingen verricht ik promotionele activiteiten. Van presentaties voor Rabobank en openingen van Praxis, tot een ambassadeurschap voor EcoStyle. Maar ik maak ook graag tijd vrij voor Natuurmonumenten.

Als dat zo doorgaat, ga ik straks nog tot de groep BN’ers behoren. Cool!

Lodewijk Hoekstra boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lodewijk Hoekstra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lodewijk Hoekstra wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lodewijk Hoekstra. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lodewijk Hoekstra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.