Los Del Tre boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Los Del Tre

Los Del Tre ontstond in 2006 uit een tomeloos enthousiasme van Tom Van de Venne,  Roel Van de Voorde en Ward Pauwels.

Hun paden kruisten elkaar ergens in de gangen van het Brusselse Conservatorium en al snel werd duidelijk dat deze drie klassieke gitaristen een chemie deelden. Deze passie uitte zich de eerste jaren via de Spaanse en Latijns-Amerikaanse tak van de klassieke muziek. Met programma's rond Albéniz, De Falla, Piazzolla, Granados, Bellinatti en vele anderen reisde het trio de Vlaamse podia af.

In 2011 lonkte echter de nog traditionelere muziek en liet Los Del Tre zich voortstuwen door de drang naar nog meer directe passie, opzwepende ritmes en hartstochtelijke melodieën. De cd 'Rumba' was hierop het antwoord.

Met enkel drie gitaren brengt dit trio u een oog- en oorverblindend kleurenpalet van klank en ritme in de flamencosfeer. De vingervlugge heren streven steevast naar een temperamentvol repertoire, waarbij ze terugvallen op zowel originele werken als transcripties.

Gezien het brede muzikale programma is dit goedlachse gitaartrio inzetbaar bij verschillende gelegenheden: concerten, festivals, recepties, feesten, lezingen, thema-avonden, ... De mogelijkheden zijn eindeloos, net als het enthousiasme van deze virtuozen.

Los Del Tre boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Los Del Tre zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Los Del Tre wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Los Del Tre. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Los Del Tre te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.