Lou Roman boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Lou Roman

De LOU ROMAN BAND is één van de top orkesten van de Benelux. Met hun zeer uitgebreid repertoire gaande van swingende evergreens tot de stevige hedendaagse top 30 hits maken zij van elk optreden een swingende party.
Zij kregen reeds meerdere buitenlandse tournees aangeboden en verzorgden gala's in o.a. Berlijn, München, Bern, Zürich, Parijs, Cannes en Barcelona. 25 jaar verzorgden zij de zomershows van het Witte Paard te Blankenberge.
Van 1989 tot 1993 waren zij bijna wekelijks te gast op televisie als huisorkest van V.T.M.'s "WALTERS VERJAARDAGSHOW" waar zij de diverse live acts begeleiden.

In de loop der jaren is de groep de favoriete begeleidingsformatie geworden van vele internationale artiesten. Zij speelden o.a.live met The Three Degrees, The Trammps, Martha Reeves, The Marvelettes, Harold Melvin's Blue Notes, Viola Wills, Johnny Logan, Sister Sledge, Linda De Suza, Wall Street Crash, Toots Thielemans, Malcolm Roberts, Rob De Nijs, Lee Towers, Anita Meyer en de Magic Platters.
De Lou Roman Band werd in 1994, 1995 en 1996 onderscheiden met de ZAMU AWARD voor het beste amusementsorkest.

Sinds oktober 1997 is de band de vaste begeleidingsformatie van René Froger.
Voor begeleiding van artiesten kan de band optreden in bigband formatie of uitgebreid worden met strijkers.

De muzikanten van de Lou Roman Band hebben een zeer gevarieerd repertoire in de vingers.
Bovendien voelen zij de sfeer van het moment als geen ander aan: het zesde zintuig waarmee ze elke zaal onder stroom zetten.

Lou Roman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Lou Roman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Lou Roman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Lou Roman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Lou Roman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.