Loving Angels boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Top Travestie act

Biografie Loving Angels

Europe’s Best Female Impersonators. Een show op internationaal niveau met superdansbare Medley’s.The Loving Angels bewijzen dat travestie anno 2008 op een stijlvolle manier kan worden gebracht. Niet van ‘echte vrouwen’ te onderscheiden weten zij de illusie zo dicht te benaderen dat ieder publiek volledig opgaat in deze Glamour Show.
 

Een ‘feel good’ show van 30 minuten waarin de Angels u mee terugnemen naar de Motown tijden van weleer met een Supremes/Three Degrees Medley, de Seventies met een swingende DISCO Medley en naar zonnige oorden met een opzwepende Latin Medley.

Prachtige showkostuums (ontworpen door Prince Charming, mede verantwoordelijk voor de kostuums van sterren als De Toppers, Gerard Joling en Edsillia Rombley) en dansbare songs maken de show tot één groot Feest der Herkenning !

The Loving Angels traden buiten NL op in oa. Monaco, Dubai en Zweden.

Onlangs gaven zij een verpletterende show tijdens het jaarlijkse AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall waarbij zij het aanwezige publiek, waaronder BN-ers als Prinses Mabel, Irene Moors en Gerard Joling, tijdens hun Power Show dansend op de tafels kregen !

Een show met allure, waarbij niemand stil kan blijven zitten !

Loving Angels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Loving Angels zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Loving Angels wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Loving Angels. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Loving Angels te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.