Luc Steeno boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Luc Steeno

Vanaf 1986 begint Luc Steeno te timmeren aan zijn carrière. Na een aantal singles, scoort Steeno z’n eerste hit door 'Tien om te zien' en wordt gebombardeerd tot het nieuwe idool in Vlaanderen. De ene na de andere singles worden hits ‘Hij speelde accordeon’, ‘Ik geef je alles’, ‘Ga dan’…

Meer dan 30 jaar later is de sympathieke Steeno nog steeds een vaste waarde in Vlaanderen. Eeuwig enthousiast en niet weg te slaan van het podium!

Luc Steeno boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Luc Steeno zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Luc Steeno wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Luc Steeno. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Luc Steeno te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.