Luckyfella boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Leadzanger Ten Sharp

Biografie Luckyfella

Luckyfella is het alter-ego van Marcel Kapteijn die iedereen kent als de leadzanger van de groep Ten Sharp die met hun hit `You` de wereld veroverde. Marcel wordt gezien als een ‘Singer’s singer’, alom bewondert door collega zangers en musici, gezegend met een geluid van internationale allure.

Luckyfella, a.k.a. Marcel Kapteijn is een Crooning/pop crossover act. Luckyfella is geworteld in de ‘Crooners’-traditie, maar onderscheidt zich door z´n originaliteit.

Luckyfella speelt tijdens optredens, naast eigen repertoire, meerdere zeer herkenbare covers. Als een soort vocal actor kruipt Luckyfella op een briljante wijze in en onder de huid van de songs en zijn performance is zeer de moeite waard. Deze ´einzelsanger´ bevindt zich ergens in het overgangsgebied tussen crooning en pop, gevolgd door een snel groeiende aanhang; Hearing is Believing´in dit geval, kortom een waar luisterfeest.

De act wordt live uitgevoerd onder begeleiding van zijn vaste pianist of kwartet; ‘The lucky few’, inzetbaar als intermezzo, avondvullend, of in concertvorm. Daarnaast is Luckyfella solo met zijn tapeact te boeken.

Luckyfella boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Luckyfella zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Luckyfella wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Luckyfella. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Luckyfella te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.