Maaike Widdershoven boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW

Biografie Maaike Widdershoven

Maaike Widdershoven is geboren op Valentijnsdag in 1969 te Epse onder de rook van Deventer. Ze groeide op in Oss, waar ze de middelbare school doorliep en haar eerste schreden in het theater zette. Ze nam tijdens haar opleiding aan het Kopse Hof te Nijmegen zanglessen en deed na haar propedeuse daar, toelatingsexamen voor het Utrechts conservatorium. Ze werd toegelaten.

Beroepsmatig was ze enkele jaren voordat zij examen deed reeds met haar zangcarrière begonnen in het ensemble van de Musical “The Phantom of the Opera”. In oktober 1994 kreeg ze de hoofdrol van Christine, die ze tot augustus 1996 speelde. De maand daarna startte zij in “West Side Story” in de rol van Maria. tot eind maart 1998. Vervolgens vierde Maaike triomfen in de rol van Hodel in de musical “Anatevka”, als Elisabeth in de musical “Elisabeth” en als Joke in de oorspronkelijk Nederlandse musical “Rex”. Vervolgens stond Maaike lang in “The Sound of Music. Haar grootste succes tot nu toe is haar glansrol als de non/gouvernante Maria in de musical “The Sound of Music”. Voor deze rol ontving zij in het voorjaar van 2003 de prestigieuze John Kraaykamp Musical Award 2003 voor de beste vrouwelijke hoofdrol

Met gepaste trots heeft ze in mei/juni 2004 de rol van Polly vertolkt in “Die Dreigroschen oper” van Kurt Weill en Bertolt Brecht. Dit was haar debuut in de opera wereld. Deze produktie was namelijk van Opera Zuid! In het voorjaar 2005 heeft Maaike weer een produktie gedaan bij een operahuis. Deze keer bij Opera Spanga. Zij heeft de rol van Susanna gaan gespeeld in de opera “Sancta Susanna” van Paul Hindemith.

Haar debuutalbum “Dichtbij” is bij het prestigieuze platenlabel Princess Records uitgebracht. ‘Dichtbij’ staat vol met nationale en internationale hoogtepunten uit het jazzrepertoire

Met als titel The Sound of Musical brengt Maaike een sfeervol programma waarbij vele prachtige en bekende hitsongs uit 40 jaar musical geschiedenis de revue passeren. Daarbij wordt uiteraard aandacht besteed aan haar eigen succesnummers als Edelweiss, My Favorite Things en het onvergetelijke Do-re-mi.

Maaike is ook te boeken met pianist of als duo More than music met zanger Sebasiano Zafarana
Zij verzorgen de avond van sfeervolle liedjes tot denderende disco-hits.
Niet alleen entertainment, maar ook innertainment!!!
Informeer naar de diverse gages en mogelijkheden.

Maaike Widdershoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Maaike Widdershoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Maaike Widdershoven wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Maaike Widdershoven. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Maaike Widdershoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.