Made in June boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Made in June

Made in June kwam de dance wereld deze zomer binnenstormen met haar hit 'You And I'. De track werd in eerste instantie opgepikt door Nicky Romero in Protocol Radio.
Ze schreef historie door met het nummer als eerste vrouwelijke DJ/producer 'Dance Smash' te worden op het populaire station Radio 538. Niet alleen in Nederland geniet Made in June succes, ook in het buitenland wordt ze massaal opgepikt.

Het success in het buitenland resulteert ook in boekingen over de grens. Op 11 oktober staat ze bijvoorbeeld tijdens Illumination met Dada Life, Bingo Players en Martin Solveig in Singapore. Dit alles geeft maar al te duidelijk aan dat Made in June nu al de meest prominente vrouwelijke Nederlandse DJ is in de Dance scene.

Made in June boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Made in June zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Made in June wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Made in June. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Made in June te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.