Magic Unlimited boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Magic Unlimited

Oscar, Renzo en Mara Kazàn vormen samen de internationale illusionistengroep Magic Unlimited. Met hun eigentijdse show veroverden zij afgelopen jaren het publiek in diverse landen in Europa en Azië. In hoog tempo voeren de drie dynamische entertainers je mee naar een wereld vol fantasie en dromen.
Spectaculaire illusies, prachtige muziek en de oprechte passie en hartstocht van deze jonge succesvolle entertainers maken deze show tot een onvergetelijke belevenis. Steven Kazàn, de jongste broer van de familie, verrast het publiek met zijn humoristische improvisaties en zorgt voor daverende lachsalvo´s! Kortom, een up-tempo illusieshow die bruist van levensvreugde!

Boekingen Magic Unlimited

Het jaar 2015 stond in het teken van veel internationale optredens en magische verrassingen. 2015 startte in Berlijn, waar Oscar, Renzo en Mara een aantal maanden voor uitverkochte zalen in het beroemde theater Wintergarten stonden. Aansluitend volgde een twee maanden durende tournee met de produktie ‘Top Secret’. Hiermee veroverde Magic Unlimited samen met vader Hans Kazàn en broer, comedian Steven Kazàn, de Nederlandse theaters.

Het feit dat Kian Kazan, de vijfjarige (!) zoon van Mara en Renzo, zijn televisiedebuut maakte in de SBS tv-show  ‘We are family’, bewijst dat bij de hele familie Kazàn “magic” in het bloed zit! In september en oktober 2015 trad Magic Unlimited meermaals op in China. Onder andere in de miljoenensteden Ningbo en Chengdu. Eind oktober werd hun  splinternieuwe goochelboek, ‘Op goochelavontuur met de familie Kazàn’ onthuld tijdens een live televisie-uitzending van het populaire programma RTL Late Night vanuit Amsterdam.

In november reisden de illusionisten af naar Parijs, waar televisieopnamen gemaakt werden voor de oudejaarsshow van de tv-show  ‘Le plus grand cabaret du monde’. Deze uitzending werd door maar liefst 4 miljoen mensen bekeken. Het jaar werd afgesloten met twee uitverkochte Kerstshows waarbij de gehele Magic Family op het podium stond. Direct daarna is Magic Unlimited doorgereisd naar het Duitse München, waar ze met 11 shows in het avond aan avond uiterkochte Prinzregententheater 2015 tot een spectaculair einde hebben gebracht.

Hoogtepunten Magic Unlimited

  • TV-opnames voor de NBC televisie  in het Ceasar´s Palace in Las Vegas.
  • Het gast-optreden van Magic Unlimited tijdens de New Years Eve special van CCTV in
  • China werd door maar liefs een half miljard mensen bekeken.
  • Uit handen van Prins Albert ontvingen zij de Monte Carlo Magic Star Award.
  • Regelmatig te gast in grote internationale show programma´s als Le plus grand Cabaret du Monde (Frankrijk), Fernsehgarten (Duitsland), Noche Sencacional (Spanje) en de En Büyük show (Turkije).

Magic Unlimited boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magic Unlimited zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magic Unlimited wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magic Unlimited. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magic Unlimited te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.