Magische Parade boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Magische Parade

De Magische Parade bestaat uit drie Characters met een hoge aaibaarheids factor. Huppie, Drako, en de Tovenaar komen graag naar uw evenement. Natuurlijk worden zij door de Heks begeleidt.
De Magische Parade uitermate geschikt voor een Halloween evenement

Maar ook voor evenementen met een sprookjes thema zijn deze walking characters leuk. De begeleider die normaal gesproken gekleed gaat als heks, kan ook een mooi sprookjes kostuum aantrekken.

Drie magische characters vermaken jouw bezoekers.

  •     Een Goochelkonijn
  •     Een Tovenaar
  •     En een Draak

Ze staan uiteraard onder toeziend oog van een magische begeleider. Samen delen ze magisch lekkere snoepjes uit.

Magische Parade boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Magische Parade zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Magische Parade wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Magische Parade. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Magische Parade te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.