Mainstreet boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mainstreet

Maak kennis met dé boyband van dit moment: MainStreet. De band bestaat uit Rein van Duivenboden, Nils Käller, Owen Playfair en Daan Zwierink, allen veertien jaar oud. Het debuutalbum ‘Breaking The Rules’ van MainStreet is begin 2013 verschenen en kwam binnen op nummer !. Daarop staat onder andere de single ‘Mind is Blown’.

Sinds hun deelname aan het Junior Songfestival 2012 is de populariteit van de band hard gegroeid. Hun videoclips op YouTube zijn miljoenen keren bekeken en hun volgers op Twitter zijn uitermate actief. De clubtour in het voorjaar van 2013 was volledig uitverkocht.

Mainstreet boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mainstreet zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mainstreet wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mainstreet. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mainstreet te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.