Manon Thomas boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW

Biografie Manon Thomas

Manon is inmiddels ruim 15 jaar werkzaam in de showbizz. Ze heeft een lange lijst aan tv-programma’s gepresenteerd, waaronder Scrabble, Eigen Huis, RTL Club Live, Kook TV, was gedurende drie jaren vast panellid bij Zo Vader Zo Zoon en durfde het als eerste aan om een, zelfs door de vakpers als geloofwaardig beoordeeld, teleshopping programma neer te zetten, waarbij zij het lifestyle gedeelte voor haar rekening nam.

Naast haar activiteiten in de spotlights houdt ze zich bezig met de presentatie van diverse Events, in zowel de Nederlands- als de Engels taal. Van zakelijke bijeenkomsten tot personeelsfeesten, van marketing meetings tot het leiden van een veiling ten behoeve van bijvoorbeeld WarChild om maar eens een aantal uitersten te noemen. Manon heeft de ervaring, weet zware onderwerpen luchtig te maken en kan gewicht geven aan lichte onderwerpen. Daarnaast coacht zij ondernemers die behoefte hebben aan ondersteuning bij het spreken in het openbaar, het voorzitten van vergaderingen, het schrijven van teksten of het omgaan met de media. Ook voorbereiding en inhoudelijk redigeren behoren tot haar mogelijkheden.

Manon is verzot op schrijven en het z.g. inspreken van stemmetjes. Ze heeft een aantal radiocommercials gemaakt, bedrijfsfilms ingesproken in zowel het Nederlands als het Engels. en haar medewerking aan de tekenfilm serie SimsalaGrimm beschouwt ze zelf als een van haar leukste ervaringen.

Manon is een veelzijdige vakvrouw, heeft een hartelijke persoonlijkheid en een sportief gevoel voor humor. Altijd werkend vanuit haar motto : geïnteresseerd zijn! is zij de uitgelezen representant van het bedrijf of de instelling die zij tijdens een evenement vertegenwoordigt.

Manon Thomas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manon Thomas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manon Thomas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manon Thomas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manon Thomas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.