Manuel Broekman boeken?

  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Manuel Broekman

Manuel Broekman is bekend van Verliefd op Ibiza en 'Feuten: Het Feestje'. Hij is een gewild acteur, model, presentator en host.

Al op vroege leeftijd is Manuel te zien als Lex Citroen in de soapserie Onderweg naar Morgen. Eind 2005 krijgt hij een vaste rol in de dramaserie Sprint, met onder andere Jeroen van Koningsbrugge. In 2007 speelt hij de rol van Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Atsma in de dramaserie Voetbalvrouwen.

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Broekman vooral te zien geweest in bioscoopfilms. In 2009 speelt hij een rol in de film Limo over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar is hij te zien in Lover or Loser in de rol van Max, naar het boek van Carry Slee, en Alles Stroomt. Een jaar later is Broekman te zien in de BNN drama-serie Feuten. Ook speelt hij in de film Sterke Verhalen, de debuutfilm van Kees van Nieuwkerk en Teddy Cherim.

Verder was Broekman in 2013 te zien in de televisieserie Sophie's Web als Misja en als hoofdrolspeler Sjoerd in de populaire televisieserie Verliefd op Ibiza.

Manuel Broekman is exclusief te boeken als presentator, evenement host en MC

Manuel Broekman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manuel Broekman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manuel Broekman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manuel Broekman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manuel Broekman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.