Manuel en Geza Show boeken?

  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Excl. techniek, dit is eventueel erbij te boeken

Biografie Manuel en Geza Show

De rijzende sterren Manuel Broekman en Géza Weisz zijn vanaf nu te boeken voor een geweldige 60 minuten durende DJ show! Géza Weisz draait de vetste platen en partner in crime Manuel Broekman host de show. Tijdens deze show zal menig vrouwen hart sneller gaan kloppen!

Manuel Broekman
Manuel Broekman is bekend als presentator van Spuiten en Slikken en speelt in de serie Verliefd op Ibiza. Na zijn rol in Voetbalvrouwen is hij vooral te zien geweest in bioscoopfilms, zoals 'Feuten: Het Feestje' en Sterke Verhalen, de debuutfilm van Kees van Nieuwkerk en Teddy Cherim. Manuel is een gewild acteur, model, presentator en host.

Géza Weisz
Acteur en presentator Géza Weisz is bekend van de film Alleen Maar Nette Mensen en het programma Expeditie Robinson 2013. Hij speelt in de populaire serie Verliefd op Ibiza en hij vertolkt de rol van Wiplala in de gelijknamige familiefilm die eind 2014 draait in de bioscoop. Daarnaast is hij één van Amsterdam's meest gewilde DJ's en heeft hij zijn eigen partyconcept Het Klassenfeestje.

Manuel en Geza Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Manuel en Geza Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Manuel en Geza Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Manuel en Geza Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Manuel en Geza Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.