Marc Woods boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Marc Woods

Op zeer korte afstand worden de meest wonderbaarlijke trucs vertoont. De kunst van vingervlugheid, illusie en afleiding vormen samen met een komische presentatie de mix voor de perfecte animatie voor ieder evenement! Of het nu gaat om een groot bedrijfsfeest of een optreden tijdens een familiediner…Marc Woods zorgt voor de juiste balans en weet op ieder feest of event jouw gasten te verbazen met de meest fascinerende trucs en illusies!

Tafelgoochelen wordt ook wel table-magic of close-up magic genoemd!

Je ziet regelmatig goochelaars op televisie, de gasten zullen versteld staan dat deze trucs ook live, op enkele centimeters afstand, mogelijk zijn. Denk aan trucs met telefoons, ringen, kaarten, flessen…noem maar op, Marc gebruikt een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen! Hierdoor ontstaat een unieke act die zeker gespreksstof oplevert.

Marc Woods boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marc Woods zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marc Woods wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marc Woods. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marc Woods te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.