Marco Kraats boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.095,- excl. BTW

Biografie Marco Kraats

Al vanaf zijn vijftiende jaar is Marco bezig met zingen , wat begon bij een ludiek optreden bij Marco op de voetbalvereniging is inmiddels zijn grootste passie geworden.

Marco is met zijn achttiende jaar vastbesloten om van het zingen en entertainen zijn beroep te maken.
Inmiddels heeft deze feestkanjer z’n repertoire zodanig ingedeeld dat hij zelfs een mortuarium om kan bouwen tot een dampend feestpaleis .

Marco’s carrière zit nu in een stroomversnelling . Zijn eerste single Hé Mama is op diverse landelijke verzamelalbums geplaatst zoals de Skibox 11 van Berk Music en DJ Maurice Apres-Ski Safari 8.
Na zijn inmiddels bekende feestknallers De Tent Los en Iemand Als Jij stapte Marco Kraats als eerste (van de inmiddels
talloze remakes ) in de grote Gangnam Style Hype van 2012. Marco’s versie van deze Koreaanse wereldhit “ Bami Pangang Style “ is inmiddels binnen een half jaar 400.000 maal bekeken op You Tube en heeft voor Marco zijn radioprimeur gebracht bij Radio 538 en Slam FM. Inmiddels is Marco Kraats genomineerd Party Talent van het jaar te worden.

Marco Kraats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marco Kraats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marco Kraats wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marco Kraats. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marco Kraats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.