Marjet van den Brand boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.775,- excl. BTW

Biografie Marjet van den Brand

Marjet van den Brand maakte furore tijdens haar deelname aan het derde seizoen van The voice of Holland. Keer op keer maakte ze indruk met haar vertolking van Nederlandstalige liedjes van onder andere Blof en Is Ook Schitterend. Zingen in haar moedertaal past overduidelijk erg goed bij Marjet.

The voice was echter niet het begin van haar muzikale carrière. Marjet wist al op jonge leeftijd dat haar hart bij muziek lag. Als tiener zong ze in diverse schoolbandjes en daarna in de band Helder. Ook speelt ze harp en schrijft ze zelf songteksten.

Na haar deelname aan The voice of Holland werkt Marjet samen met rapper Lange Frans. Zo schittert ze op de track 'Planeet'. Vorige zomer werd zij speciaal gevraagd om een lied van Ramses Shaffy op te nemen voor het album Leef!, een tribute aan de in 2009 overleden chansonnier. Zij vertolkte 'Als Je Niet Bij Me Bent'.

Marjet's eerste solo single 'Over en Uit' is geschreven door de heren van Blof en Sander Roseboom (Is Ook Schitterend). Marjet is vereerd dat deze songschrijvers zich verenigd hebben om dit lied voor haar te schrijven. Het nummer werd geproduceerd door Martijn Groeneveld, die ook werkte met o.a. Blaudzun, Lucky Fonz III, Janne Schra en Mathilde Santing.

Marjet van den Brand boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Marjet van den Brand zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Marjet van den Brand wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Marjet van den Brand. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marjet van den Brand te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.