Mark Wildemans boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Bob de Rooij Imitator

Biografie Mark Wildemans

Mark Wildemans, VERBLUFFENDE IMITATOR VAN BOB DE ROOY.

Sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, vrijgezellenparty's... en in het cafe op de hoek. Het publiek raakt direct betrokken bij Bob's Bingo, Safe Negerzoenen, en het Ritmisch Sensueel Komkommer-eten. Maar natuurlijk zingt Mark ook een aantal van uw favoriete nummers waarbij 'Vlieg met me mee naar de regenboog' uiteraard niet ontbreekt. Uiteraard kunnen voor elke gelegenheid speciale teksten en nummers worden geproduceerd.

NICO LAAS Doldwaze kolderieke situaties ontstaan wanneer deze Spaanse Goed Heiligman op uw feest, uw gasten op een half uurtje Oud Hollandse gezelligheid trakteert. Compleet met rijm, aangepaste teksten, het grote boek van Sinterklaas (waarin natuurlijk allerlei wetenswaardigheden over uw gasten vermeld kunnen staan) en nog veel meer. Uiteraard worden uw gasten door de Sint aangemoedigd om mee te doen met een aantal typische 5 december rituelen. Zelden heeft u zo gelachen als met deze 'Sinterdwaas'. Nico Laas: De meest onverwachte gast op uw evenement.

Mark Wildemans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mark Wildemans zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mark Wildemans wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mark Wildemans. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mark Wildemans te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.