Mark zingt Hazes boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Mark zingt Hazes

Mark zingt Hazes! (Andre Hazes Imitator / Hazes Tribute) Een warme sound, de bekende Hazes ‘snik’ en een groot Hazes fan: Mark! Laat je betoveren door de gelijkenis van zijn grote idool, zijn “Hazes” optreden staat garant voor kippenvel. Met ‘Mark zingt Hazes!’ boek je de beste Hazes tribute van dit moment! Wij verzorgen exclusief de boekingen van Mark zingt Hazes! en helpen je graag met al je vragen over deze Hazes Tribute/Andre Hazes Imitator. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Boekingen Mark zingt Hazes

Tijdens het optreden van Mark zingt Hazes! zullen de grootste hits voorbij komen.  Bloed Zweet en Tranen, Zij Gelooft in Mij, De Vlieger, Zeg Maar Niets meer… een kleine greep uit het enorme Hazes repertoire!

Mark zingt Hazes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mark zingt Hazes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mark zingt Hazes wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mark zingt Hazes. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mark zingt Hazes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.