Martijn Kolkman boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Q-Music

Biografie Martijn Kolkman

Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Q-music.

Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn's kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor aanstekelijk energieke optredens! Dus ben je op zoek naar een bekende allround DJ met nét dat beetje meer? Boek dan nu Martijn Kolkman en ga 'hees naar huis'!

Martijn Kolkman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martijn Kolkman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martijn Kolkman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martijn Kolkman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martijn Kolkman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.