Martin en Guido (Schintaler) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Martin en Guido (Schintaler)

Martin en Guido voorheen bekend als de leadzangers van de gestopte Limburgse band De Schintaler zijn als duo verder gegaan.

De Schintaler klanken mogen niet verloren gaan en dus brengen Martin en Guido deze nummers ook op de bühne

Het succes van de Schintaler vond zijn oorsprong in de jaren '95-'96. Na het terziele gaan van een andere formatie die onder een iets andere naam een aantal jaren bekendheid had verworven met authentieke Oostenrijkse volksmuziek, werd de Schintaler destijds geboren.

 

Martin en Guido (Schintaler) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Martin en Guido (Schintaler) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Martin en Guido (Schintaler) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Martin en Guido (Schintaler). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Martin en Guido (Schintaler) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.