Masters of Beauty boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs

Biografie Masters of Beauty

Al meer dan vijf jaar is ons Masters of Beauty-team een begrip in entertainmentland. De Masters of Beauty is Nederlands beste animatie-act. Maar het is meer dan dat! De Masters of Beauty is tevens een podium-act die speelt in een compleet ingerichte haarstudio. Met vaardige hand stylen de Masters (allen professioneel haarstylist en/of visagist) de mooiste kapsels en verzorgen de meest verfijnde visagie! En dat niet zomaar; dit gebeurt in een geweldige theatrale sfeer waardoor de act niet alleen fantastisch is om te ondergaan maar evenzo fantastisch om gade te slaan.

De mogelijkheden zijn legio binnen nagenoeg elk thema kunnen de Masters zich bewegen. Het standaardteam bestaat uit vier personen maar dit team is uiteraard ook uit te breiden. Indien u een ander thema wenst of een aangepaste teamsamenstelling dan verzoeken wij u te informeren naar de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om attributen te verwerken in de kapsels.

Masters of Beauty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Masters of Beauty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Masters of Beauty wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Masters of Beauty. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Masters of Beauty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.