Matheu Hinzen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Matheu Hinzen

De carriere van dit multitalent is nu al indrukwekkend te noemen. Matheu speelde in 5 films waaronder Bloed Zweet & Tranen en Onze Jongens in Miami, vertolkte de hoofdrol van Ciske in de musical Ciske de Rat, hij wist in 2016 de finale van Superkids te bereiken en won in 2019 het Junior Songfestival met zijn song Dans Met Jou. Hiermee behaalde Matheu voor Nederland een 4de plaats op het Junior Eurovision in Polen.  

Hoewel zijn talent meerdere disciplines bestrijkt, is muziek en zingen echt de allergrootste passie. Na het Junior Songfestival bracht Matheu al drie andere songs uit, waaronder zijn follow-up single Ben Jij Het en de titelsong Echo van de film De Piraten van Hiernaast. Dat Matheu niet kan stilzitten mag duidelijk zijn: zo bracht hij in aanloop naar zijn nieuwe single, welke later dit jaar volgt, een drietal coversongs met video’s uit.

Matheu Hinzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Matheu Hinzen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Matheu Hinzen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Matheu Hinzen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Matheu Hinzen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.