MC Marboo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie MC Marboo

Als de naam Marboo niet automatisch een belletje doet rinkelen, dan doet zijn indrukwekkende staat van dienst dat wel! Vocalist van de megahit van The Opposites, ‘Dom, Lomp & Famous’ in 2007, finalist van het prestigieuze Freshcotton MC Contest en zijn vele performances als de side-kick van verschillende wel bekende Nederhop en Dance artiesten.
 
MC Marboo is een ware entertainer, entertainment stroomt door zijn aderen. Met zijn krachtige en donkere stem maakt hij indruk op elk publiek. Daarnaast treedt hij al meer dan een jaar op als de persoonlijke MC van Billy The Klit. Ben je op zoek naar een indrukwekkende persoonlijkheid met een stem die de club laat trillen? Marboo is your man!

MC Marboo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MC Marboo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MC Marboo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MC Marboo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MC Marboo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.