Mega Meezing Spektakel boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mega Meezing Spektakel

Het Mega Meezing Spektakel is weer een produkt uit de koker van Johnny Gold, oftewel avondvullend vermaak voor een betaalbare prijs.

Het Mega Meezing Spektakel bestaat uit een neutraal discomeubel met een achterdoek en licht en geluid tot 150 personen, de presentatie is in vertrouwde handen van top entertainer Johnny Gold, en is in twee varianten te boeken nl. Seventies en  Hollands, maar natuurlijk is het  Meezing Spektakel ook als allround drive in show in te zetten, maar verwacht geen house, dance of trance van Johnny, want zoals hij zelf zegt, ‘waar je hoofdpijn van krijg, zal wel nie in orde weeze “


Basis van het Mega Meezing Spektakel is natuurlijk de met zorg uitgekozen muziek, in het door u gewenst thema, altijd op maat en nooit te hard voor uw gasten, hetzij op verzoek !! De interactieve spelletjes met het publiek zorgen ervoor dat binnen het bedrijf of gezelschap waarvoor het Mega Spektakel optreedt, het wij gevoel binnen no time zegeviert. en natuurlijk kan er op speciaal verzoek altijd een bedrijfstop 10 worden verwerkt in de show, zodat uw gasten zelf ook nog een groot aandeel hebben in de te draaien muziek !!


Het feest barst helemaal los als presentator Johnny Gold met de microfoon de zaal in gaat en een  spetterende zangset ten gehoren brengt, die overigens ook weer aan het thema kan worden aangepast.

Ook op beurzen of tijdens produkt presentaties kan deze allround show worden ingezet, bijkomend voordeel is dat wanneer u nog anderen artiesten heeft geboekt, deze altijd tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken van de professionele geluidsinstallatie !!

Kortom, het Mega Meezing Spektakel met zanger entertainer Johnny Gold is een zeer leuke en betaalbare produktie, dat op bijna alle lokaties kan worden ingezet, en met name een kraker is voor de Hollandse themafeesten voor uw bedrijf !!

Mega Meezing Spektakel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mega Meezing Spektakel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mega Meezing Spektakel wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mega Meezing Spektakel. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mega Meezing Spektakel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.