Megan Brands boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Megan Brands

Megan Brands van oorspronk uit het Brabantse Veghel. Als 18 jarige kiest ze America boven Veghel en gaat daar aan het werk als nanny.

Megan deed alvorens ze met The Voice mee deed al eerder mee aan de talentenjacht Idols. Inmiddels is ze 4 jaar samen met de vader van haar zoontje, haar Surinaamse vriend Youri. Ze heeft in voorprogramma’s gestaan van o.a.Bobby Valentino, Joe en Eric Benet.

Megan Brands is behalve haar zangtalent ook nog eens heel erg spiritueel en paranormaal begaafd, net zoals haar moeder en tante.

Megan Brands boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Megan Brands zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Megan Brands wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Megan Brands. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Megan Brands te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.