Melody of Balance boeken?

  • Tijdsduur: 5-10 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Melody of Balance

Melody Of Balance heeft en geeft dé visuele WOW-factor aan uw event en is in te zetten als openingsact, als spraakmakende onderbreking van een congres of tijdens productintroducties en andere business-events. Melody Of Balance: afkomstig uit Duitsland. Op het thema GROEI maakte het vermaarde Berlijnse Duo Viola een nieuwe act: MELODY OF BALANCE.

Mysterieus, adembenemend en zeer subtiel! Uit de verschillende strijksstokken groeit een complete constructie. Muziek en kunst smelten samen.

Thema: Growth – Groei

Duo Viola brengt 2 acts:

    Melody Of Balance – Wooden Chair
    Melody Of Balance – Flying Bows

Informeer naar de mogelijkheden binnen uw thema of concept!

Tijdsduur: ca 5-10 minuten, in overleg afhankelijk van gekozen act
Podium: min 4 x 6 mtr.

Melody of Balance boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Melody of Balance zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Melody of Balance wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Melody of Balance. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Melody of Balance te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.