Meneer de Uil boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Meneer de Uil

50 jaar geleden was deze kindervriend voor het eerst op televisie. Meneer de Uil is een belangrijk personage uit de televisieserie De Fabeltjeskrant. Hij leest het nieuws uit de Fabeltjeskrant voor aan de kijkbuiskinderen, zoals hij die noemt. Zo zijn alle kijkers op de hoogte van de gebeurtenissen uit het dierenbos in Fabeltjesland. Hele generaties zijn opgegroeid met deze populaire serie. Ook de volwassenen genoten van de knipoog naar de actualiteit en naar de veranderingen in de Nederlandse samenleving.

De Fabeltjeskrant staat dit jaar in de publiciteit met de kinderpostzegelsactie.

Eind 2018 komt er een bioscoopfilm uit en vanaf begin 2019 zal de serie, uiteraard in een nieuw jasje, weer op de kijkbuis zijn.

Meneer de Uil boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer de Uil zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer de Uil wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer de Uil. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer de Uil te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.