Meneer Fanfare boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Meneer Fanfare

Iets te vieren? Bel Meneer Fanfare!

Meneer Fanfare is een ludieke Eenmansfanfare. Hij is namelijk de enige die nog over is van het orkest maar daar merk je helemaal niks van. Een unieke mobiele muziek act voor jong en oud met een vrolijk divers repertoire die altijd iedereen meekrijgt.

In de grote trom is onzichtbaar een zeer krachtige muziekinstallatie ingebouwd zodat je deze fanfare echt niet kunt missen. Vrolijk en kleurrijk speelt Meneer Fanfare altijd de leukste Dance Classics en feestnummers van de laatste decennia tot de hits van nu.
 
Deze muzikale variatie in combinatie met een hoog tempo en doorlopende interactie zorgt voor een heerlijke positieve energie en feestelijke sfeer.

Kortom, zeer geschikt voor een breed publiek, op vele plekken inzetbaar, zowel buiten als binnen.

Meneer Fanfare boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Meneer Fanfare zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Meneer Fanfare wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Meneer Fanfare. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Meneer Fanfare te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.