Menno Barreveld boeken?

  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.350,- excl. BTW
  • Opmerking: Q-Music

Biografie Menno Barreveld

Je kent Menno van: Radio Capelle en Radio Vrolek, stadsradio Rotterdam, Menno in de middag, Campus, stadsradio Den Haag, Veronica FM, hotline, Yorin FM. 2 augustus 2004 maakt Menno de overstap naar Noordzee 100.7 FM.

Als Menno gevraagd wordt bij de start van Q-music in de middag te presenteren hoeft hij niet lang na te denken. Hij kent het station al vanuit Belgie en kan zich goed vinden in het gevoel dat Q-music wil uitstralen.

Menno hoor je nu elke werkdag tussen 19 en 21 uur en je komt hem regelmatig tegen in het land op diverse feesten en The Party van Q-music.

Menno Barreveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Menno Barreveld zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Menno Barreveld wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Menno Barreveld. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Menno Barreveld te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.