Mensa boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mensa

Mensa is geen mens. Hij is namelijk one of a kind door de sound en energie die hij brengt. Mensa zijn tracks zijn energiek, dansbaar en aanstekelijk. Daarnaast is hij misschien wel een van de meest bewegelijke rappers van de scene. In zijn clips is terug te zien hoe hij flexibel danst en mee beweegt tijdens het spitten van zijn lines.

De rapper tekent begin 2019 voor een deal met het label van Sevn Alias, 1OAK. Dat Mensa niet stil kan zitten is geen geheim, want kort na zijn eerste single onder 1OAK, ‘China White’, dropt hij de track ‘Hoe Dan?’ en weet hiermee zijn naam nog groter te maken dan voorheen.

De rapper is samen met zijn label te gast voor een studiosessie bij 101Barz, die al bijna meer dan een miljoen keer is bekeken. Mensa zet zijn 101Barz carrière voort op de main stage van het Appelsap festival 2019, wat voor vele wordt gezien als een showcase met dé talenten van het afgelopen jaar, én de jaren die nog zullen komen.

Mensa sluit de zomer van 2019 af met bangers ‘Geen Rem’ en ‘Voilà’ die goed werden ontvangen door het publiek. Mensa blijft groeien en binnenkort kan je niet meer om hem heen. Dat Mensa een belofte is voor de toekomst is wel duidelijk.

Mensa boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mensa zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mensa wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mensa. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mensa te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.