Merol boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Merol

In 2018 richtte Merel Baldé MEROL op. MEROL maakt catchy Nederlandstalige popmuziek, gekenmerkt door cheeky teksten als “Ik wilde zo graag een liefdesliedje voor je schrijven, maar jij had steeds een stijve”, haar ironie en jaren ’80 synthesizer sound.

Op Valentijnsdag 2018 bracht MEROL haar eerste EP genaamd BOTER uit en de videoclip IK WIL EEN KIND VAN JOU, die binnen no-time viral ging. In de zomer van 2018 bracht ze de single LEKKER MET DE MEIDEN uit die op nummer 1 belandde in de Viral Top 50, viral ging op de campings van Lowlands en door Margriet van der Linden “dé zomerhit van 2018” werd genoemd.

Merol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Merol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Merol wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Merol. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Merol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.