Mevrouw van der Putten boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mevrouw van der Putten

Lies van der Heijden speelt met veel overtuiging de rol van Mevrouw van der Putten. Zij studeerde in 1990 af aan de Hogeschool van de Kunsten te Utrecht, afdeling Theater en Drama. Tweeduizend optredens in binnen- en buitenland maken haar tot een ervaren actrice. De creatie Mevrouw van der Putten is inmiddels legendarisch.

Met de creatie van Mevrouw van der Putten combineert Lies het acteurschap met haar grote passie voor koken. Dat zij de kneepjes van de fijne keuken verstaat, bewijst de lijst van workshops, cursussen en masterclasses die zij volgde.

Mevrouw van der Putten - een ijzersterke creatie - is een door de wol geverfd demonstratice van kookattributen. Of het nu om een nieuwe blender of bakoven gaat, om kruidenkaas of een nieuwe visfond, Mevrouw van der Putten weet met haar gevatte humor de aandacht van alle bezoekers te trekken en vast te houden.

Wat zijn de geheime ingredienten van Mevrouw van der Putten? Dat is de unieke combinatie van humor, acteertalent, mensenkennis én liefde voor koken. Daarmee slaat zij een brug tussen succesvol entertainment en effectieve productpresentatie.

Mevrouw van der Putten is nieuwsgierig en neemt geen blad voor de mond, maar slaat wel de juiste toon aan. Met haar doortastendheid weet zij de nieuwsgierigheid van haar publiek te prikkelen én haar product overtuigend te presenteren. Haar presentatie is professioneel en van hoge kwaliteit.

Mevrouw van der Putten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mevrouw van der Putten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mevrouw van der Putten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mevrouw van der Putten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mevrouw van der Putten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.