Michael Jackson Look a Like boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Michael Jackson Look a Like

Biografie Michael Jackson Look a Like

Michael Jackson look a like boeken? Michael Jackson Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Michael Jackson als een tribute act is een garantie voor succes en zeker met de show van Nelson! Hij is een graag geziene act als Micheal Jackson imitator en reisde met zijn act door heel Europa tijdens de history tour van de echte Michael in 1996-1997.Tijdens playbackshows en Talentenshows won hij vele prijzen 1988 tot  1992  AWARD winning best michaeljackson *DINOMUSIC1995
1996*1997 pasar malam tour holland*belgium*germany. Nelson heeft in de loop der jaren aan verschillende MJ-album promoties meegewerkt zoals "Dangerous", " History"   de "Thriller 25"  "Number Ones", "King of Pop" album en "Invincible"  escape Nelson werd door Sony regelmatig uitgenodigd om op een bedrijfsfeest te komen optreden en te verschijnen als impersonator/mjackson.

The King of Pop op uw event…?
Deze “MJ” is reeds vele jaren onderweg als professioneel entertainer met meer dan 30 jaar podiumervaring. brengt hij op grote en kleine evenementen Michael Jackson weer tot leven. Een perfecte tributeshow, met alle bekende hits en diverse kostuumwissels. Omdat zingen tijdens deze energieke danceshow erg vermoeiend is en we natuurlijk alle aandacht op de herkenbare moves willen hebben, is dit een playback act.
U zult merken dat de entertainer het geweldig vindt om op de bühne te staan en daardoor flink wat van de typische Jackson energie uitstraalt!
Stilzitten is er echt niet bij.

Ideaal entertainment voor diverse themafeesten.

Nelson geeft al meer dan 30jaar een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding& spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest. In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg.


Niels  is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten, etc.

Maar ook voor nationale zenders zoals o.a.

De Wereld Draait Door van VARA(live 1.8miljoen kijkers*tmf mjspecial *mtv*Jeugdjournaal van NOS* BNN TV  KRO, marc marie opgenomen .*lieve martiene*  RTL4 koffietijd * boulavard* en SBS6.shownieuws *Regionale zenders als TV Oost,  open podium * regio magazin* en dan nu nog even dit.*.TV Noord,*Tub TV,* maar ook internationaal op de Duitse TV zender ZDF en Belgische zender BRT.

-    In 1997 is Nelson door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.

-    daimond award winner 1998 beste show act

-    In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere.

 -    De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 30 minuten met bekende hits is speciaal gemixt  in de studio van twice music production(vriezenveen holland)Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben!

Michael Jackson Look a Like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Jackson Look a Like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Jackson Look a Like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Jackson Look a Like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Jackson Look a Like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.