Michael Jackson Tribute boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Michael Jackson Tribute

Nelson geeft al meer dan 25 jaar een Michael Jackson Tribute Show vol vuur en dynamiek. Wisseling van kleding & spectaculaire dansen geeft een geweldig spektakel voor uw event of feest.

In een snel tempo volgen de bekende hits elkaar op. Bij ieder nummer draagt de Dutch Michael Jackson de spectaculaire kostuums die de echte Michael Jackson in zijn videoclips en concerten droeg.

Nelson is al van kinds af aan fan en is op zijn 10e mee gaan doen met playbackshows. Zijn Michael Jackson hobby, dansen en kleding ontwerpen, groeide uit tot het verzorgen van vele optredens voor publiek op bruiloften, bedrijfsfeesten (Zie referenties)
Maar ook voor nationale zenders zoals o.a. De Wereld Draait Door van VARA, Jeugdjournaal van NOS, BNN TV + Radio, KRO, RTL4 en SBS6. Regionale zenders als TV Oost, TV Noord, Tub TV, maar ook internationaal op de Duitse TV zender ZDF en Belgische zender BRT.

Hij heeft in 11 landen opgetreden. Tijdens Playback show en Talentenshow won hij vele prijzen. In 1997 is Nelson door de Nederlandse MJ Fanclub TLC (The Legend Continues) verkozen tot beste Michael Jackson Act.

In 2008 verzorgde hij op uitnodiging van Sony Entertainment Music een speciale act ter gelegenheid van de 50e verjaardag van The King of Pop in Almere.

De flitsende playback act en verbluffende dansshow van 1 x 25/30 minuten met bekende hits is speciaal gemixed. De kleding is handgemaakt en exclusief.  Nelson heeft dansen in zijn bloed zitten en danst voor u o.a. de Moonwalk, Side Walk en 360 turn.

De nodige glitter & glamour benadrukt de fantatische stage personality van Nelson Jackson. Kortom een tribute show die u absoluut gezien moet hebben!

Michael Jackson Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Jackson Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Jackson Tribute wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Jackson Tribute. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Jackson Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.