Michael Schumacher look a like boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Michael Schumacher look a like

Het begin van alle dubbelgangerwerkzaamheden was eigenlijk precies zo als bij andere dubbelgangers. In alledaagse situaties werd deze look-a-like steeds meer aangesproken als 'Herr Schumacher' en op zijn gelijkenis met deze Formule-1 held gewezen.


Omdat hij zelf een groot F1-fan is, heeft hij in 1996 (just for fun) eens een paar foto's (destijds nog in de Benetton overall) laten maken. Deze foto's zijn bij enkele evenementen- en dubbelgangerburo's terechtgekomen en het balletje ging aan het rollen.

Daarna zijn de dubbelgangeractiviteiten klein begonnen, zoals bijv. een Ferrari afleveren of als verrassingsgast op een party. De gasten waren zeer onder de indruk, sommigen zelfs positief geshockeerd. Dit effect op mensen tezamen met de professionaliteit maakte dat hij al snel bekender werd. Daarbij ontwikkelden zijn optredens zich tot echte publieksmagneten en werden gelukkig steeds groter en succesvoller. Één ding blijft echter gelijk: de gigantisch leuke reacties van de mensen!

Nu wordt hij al 10 jaar ingezet voor alle mogelijke "eyecatching" evenementen. Voorbeelden hiervan zijn bedrijfsfeesten, openingen, beurzen, kart- & race evenementen, interviews, prijsuitreikingen, open dagen, promotionele activiteiten enz.

Hij treedt op in de bekende rode race-overall, die speciaal met behulp van de sponsoren is samengesteld. Met daarbij natuurlijk de diverse originele caps en de helm. Leeftijd, gewicht en grootte zijn hetzelfde als bij het origineel.

Hij brengt zijn eigen fotokaarten mee, die naar wens gesigneerd kunnen worden.

Michael Schumacher look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Michael Schumacher look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Michael Schumacher look a like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Michael Schumacher look a like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Michael Schumacher look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.