Mick Harren boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mick Harren

Mick Harren is een rasechte Amsterdammer, die van het leven één groot feest maakt. Met een vrolijk repertoire van Engels- en Nederlandstalige muziek is MickHarren een graag geziene gangmaker voor elk feest. Mick Harren past zich moeiteloos aan en staat met evenveel plezier op het podium tijdens een schuurfeest als in smoking op een gala.

Een optreden van deze artiest in hart en nieren betekent handen in de lucht, aanstekers en meezingers. Vanaf de eerste minuut zet Mick Harren een passende show neer voor zijn publiek.
De in Amsterdam geboren Mick Harren is inmiddels geen onbekende meer in Nederland. Hij is sinds zeventien jaar actief in de muziekwereld en bracht in 2003 zijn eerste complete CD uit. Dit album“Good Things” bevat maar liefst vijftien stukken. De productie staat op naam van Haro Slok (bekend van o.a. Volumia/ Kane/ Laura Fygi/ Bad Candy) die zelf de meeste nummers schreef.

Dat Mick Harren gegarandeerd het dak eraf krijgt weten ook de Veerkampjes. De sympathieke volkszanger Mick Harren heeft samen met de Veerkampjes een single opgenomen "Doe maar gewoon". De Veerkampjes hadden elke dag een docu soap bij de NCRV "Man Bijt Hond" (3,5 min zendtijd per dag), dit is zo goed aangeslagen bij het publiek (elke dag zo'n 1.3 miljoen kijkers), dat ze per 1 augustus bij SBS 6 te zien zijn met een nieuwe reeks De Veerkampjes waarvan Mick Harren de titelsong voor zijn rekening neemt.

Dat Mick Harren succesvol is, is ook de gasten van de bruiloft van Sylvie en Rafael niet ontgaan. Terwijl het echtpaar Van der Vaart in een volledig met witte rozen bedekte gondel, compleet met gondelier, afdaalde in de met vijf gigantische kroonluchters versierde partytent, verwelkomde zanger Mick Harren hen met hun lievelingslied "This is the moment…".
Voor Mick Harren is dit het moment waarop het grote publiek kennis met hem maakt. Zijn populariteit groeit landelijk enorm en Mick geniet daar elk optreden weer van.

Mick Harren boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mick Harren zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mick Harren wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mick Harren. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mick Harren te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.