MiER boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie MiER

Alles wat MiER doet is volledig geïmproviseerd. Jij geeft aan waarover het moet gaan en binnen dat kader improviseert MiER ter plekke een voorstelling. Razendsnelle scènes en grappige gesprekken met de zaal wisselen elkaar af.

De inhoud voor de show komt namelijk altijd van het publiek, geen kans dus om achteroverleunend te consumeren. Op deze manier ben je heel betrokken bij de voorstelling. Ze zijn nieuwsgierig naar je werkdag, wat jij vind van de reorganisatie en hoe je een paprika in pastasaus verandert. Wat je net hebt verteld zit 2 minuten later alweer in de voorstelling.

De suggesties uit de zaal kunnen leiden tot een sprookje met jouw organisatie in de hoofdrol, een lied over je saaiste werkdag of een avontuur in de boardroom. Razendsnel reageert MiER op wat er in de zaal gebeurt. Bij een inhoudelijk congres kan MiER tussen de sprekers door de inhoud samenvatten en verluchtigen, terwijl MiER op een feest samen hun band ‘The Secondants’ het dak eraf speelt.

MiER boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over MiER zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over MiER wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van MiER. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over MiER te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.