Mikey Nice boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mikey Nice

Mikey Nice is een vak apart. Geen DJ die zo onbevangen de knoppen bedient, geen glimlach die je zo onberoerd laat. Gespekt met een muzikale kennis waar je u tegen zegt manoeuvreert Mike zich moeiteloos langs elke genre. Met een wervelwind aan energie zorgt hij waar dan ook voor een onvergetelijke avond.

Niet voor niets geniet hij residenties bij Kris Kross, Super Social, Disco Dolly, Het Partyfeest en Lobi, en gooit hij hoge ogen met zijn eigen en razend populaire 'The Pineapple Club'. Lowlands, Mysteryland, AOA, Partyfestival.. we kunnen beter zoeken naar een festival waar hij deze zomer niet stond, ware het niet dat die er praktisch niet zijn. Mikey neemt je moeiteloos mee op reis waarvan de bestemming onherroepelijk uitzinnige extase is.

Mikey Nice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mikey Nice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mikey Nice wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mikey Nice. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mikey Nice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.