Miki Dark boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Miki Dark

Een gruwelijke magic show mét humor door een mysterieuze man. Hij praat niet, maar zijn grimas spreekt boekdelen. Miki Dark is de nieuwe sensatie op het gebied van horrorentertainment, bekend van Holland’s Got Talent. Met zijn duistere karakter doet hij denken aan de slechterik uit een enge film, die zo het beeld uitgestapt is en in deze dimensie uw publiek laat gruwelen en verbazen.

Scheermesjes slikken, geblinddoekt messenwerpen en een brandend hoofd van een toeschouwer passeren de revue! Magic in combinatie met zijn duivelse humor maakt Miki Dark de perfecte act op uw bedrijfsfeest, halloweenevenement of bij uw promotiestunt.

Zijn optreden zorgt gegarandeerd voor een ervaring die uw gasten nog lang zal bijblijven! Durft u het aan?

Miki Dark Hollands Got Talent Boeken

Zeer geschikt voor uw horrorevent, tijdens Halloween of als walkaround-act op een themafeest. Miki speelt zijn show op de vierkante meter, maar presenteert ook complete theateracts en televisieperformances.

Miki Dark boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miki Dark zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miki Dark wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miki Dark. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miki Dark te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.