Milk Inc. boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Losing Love, Walk on Water

Biografie Milk Inc.

Milk Inc. (Milk Incorporated) was al een bekende naam in het discotheekwereldje voordat ze bij het grote publiek doorbraken. Wie kent niet hun hits als: La Vache, Free Your Mind, Inside Of Me, In My Eyes, Promise, Oceans, Losing Love, Walk On Water en Tainted love?

Milk Inc. op het podium bestaat uit: Regi Penxten (keyboards, samplers & sequencing) en Linda Mertens (zangeres).
Niet alleen in hun vaderland België is het duo ongekend populair, ook in Nederland, Frankrijk, Zuid-Arika, Canada, Singapore, Groot-Brittanië en Spanje is Milk inc. een veelgevraagde act.

In diverse landen (waaronder ook Nederland) wonnen ze meermalen de TMF-award in diverse categoriën. Hun laatste single: RUN stormt in januari 2007 weer moeiteloos naar de hoogste plaatse van de hitparade!

Milk Inc. is als tapeact te boeken maar ook als 1 x 40 minuten spektakel live (!!) met band.

Milk Inc. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Milk Inc. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Milk Inc. wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Milk Inc.. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Milk Inc. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.