Mindy boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mindy

Mindy is een stijlvolle keuze voor uw evenement. Muziek en zang daar is Mindy mee geboren. Als klein meisje was ze al niet van het podium weg te slaan, want op haar 12de begon ze al met live zingen. Mindy behoorde tot verschillende groepen en coverbands. Zo maakt ze deel uit van de groep Patty Cash en was ze betrokken bij projecten van diverse producers zoals Tjeerd van Zaanen, Giovanni Caminita en Raz Nitzan. Ook hoorde ze bij de band 7 Pieces, waar ze haar muzikale ei kwijt kon.

In 2013 heeft Mindy auditie gedaan bij The Voice of Holland met het prachtige nummer Happiness. Helaas werd ze in The Battles uitgeschakeld, maar dat had een zeer positief effect op de zangeres. Vastberaden besloot Mindy om op eigen kracht een album te maken dat op 9 juni 2013 live voor het eerst werd gepresenteerd. Mindy kan optreden als solo zangeres, als duo Jackal & Mindy en als Mindy and The Good Vibes Society.

Boekingen Mindy

Als u geweldige live muziek wil met maar één vocalist dan is Mindy de juiste keuze. De tape act met een vintage uitstraling. Mindy zingt het repertoire van The Good Vibes Society live ‘met tape’ geheel aangevuld met nummers die perfect passen bij de sfeer van het feest. In een elegante outfit en met haar hutkoffer komt Mindy op uw evenement.

Repertoire Mindy

De allermooist ballads, heerlijke lounge muziek of dansbare hits van toen en nu worden uit haar hutkoffer getoverd. Mindy zit al jaren in het vak dus over geluid hoeft u zich geen zorgen te maken. In de pauzes kan de vintage koffer ook voor gezellige achtergrondmuziek zorgen. Pop, rock, soul, funk… Mindy heeft alle ingrediënten voor een succesvol feest. Bekijk hier de foto’s van Mindy. Een blijvende herinnering en een leuke avond, daar gaat u mee naar huis als u Mindy heeft gezien.

Mindy boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mindy zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mindy wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mindy. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mindy te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.