Miss Valentine boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Miss Valentine

De betoverende Miss Valentine is een unieke liefdevolle verschijning die uw gasten bedient met snoepgoed, lekkernijen en traktaties gedurende uw evenement. Natuurlijk is het mogelijk om één of meerdere ‘Missen’ in te zetten en daarnaast kunt u ook nog kiezen om uw gasten door ons exclusieve Valentine liefdeskoppel ‘Mr & Miss Valentine’ te laten verwennen. Onze Valentine hostesses zien er niet alleen uit om op te eten, maar zorgen ook echt voor een smakelijke sfeerbeleving van uw gasten! Geheel in liefdes-thema bieden wij een snoep assortiment wat is samengesteld met verschillende zoete snoepjes met hartjes vormen. Bezorg uw gasten vlinders in hun buik met deze zoete verschijning!

Kostuum details
– Er zijn diverse kleuren en modellen beschikbaar in ons assortiment, waardoor wij u verschillende variaties kunnen aanbieden.
– Wij hebben verschillende modellen, die op diverse manieren zijn in te delen of te stylen.
– Het snoep assortiment is volledig aan te passen aan uw voorkeuren en wensen.

Miss Valentine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Miss Valentine zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Miss Valentine wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Miss Valentine. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Miss Valentine te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.