Mitch Crown boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Mitch Crown

Mitchell Kroon, artiestennaam Mitch Crown is een Nederlandse MC, producer, zanger, pianist en songwriter.

Mitch Crown wordt geboren in een familie met muzikanten. Zijn ooms, vader en moeder vormen samen de band “The Crowns”. Hierdoor wordt Mitch al op jonge leeftijd geïnspireerd door muziek. Op zijn 6e krijgt hij een piano van zijn moeder, die hij na 10 jaar volledig kan bespelen. Hierna begint Mitch Crown te experimenteren met zijn stem.

Mitch Crown scoort in samenwerking met o.a. Fedde le Grand de hit “Let me be real” en met Quintino de zomer-hit “Heaven”.

Mitch Crown boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Mitch Crown zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Mitch Crown wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Mitch Crown. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mitch Crown te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.